Najnovšie recenzie zo sekcie Snowboardové a lyžiarske helmy
- prilba je ľahučká
- na pocit pohodlná
- vzadu má koliesko, ktorým prilbu pritiahnete alebo uvoľníte
Zatiaľ som nevyskúšala na svahu, len doma v obývačke, takže neviem posúdiť, ako sa v nej bude lyžovať.
Myslím ale, že za tú cenu je to dobrá kúpa.
- dizajn
- kvalita
- Prilba bola prasknuta a poskrabana,vratili sme späť po upozornení predajcovi
Promptne a sikovne vyriešená reklamacia, uz nam vrátili aj peniažky. Velmi dobra spolupráca s predajcom,mame vzdy len dobru skúsenosť. Zostavame napriek problemom s prilbou/pravdepodobne pri manipulacii na sklade doslo k poskodeniu/ spokojni s prístupom predajcu, určite budeme aj nadakej objednávať od nuch, ďakujeme.
- vyhodna cena
- zodpoveda popisu
- spokojnost s vyrobkom
Prilba je super, je ľahká, už na pohľad vidíte, že udrží nárazy a nerozpadne sa hneď po prvom údere - čo mam aj odskúšané ;) - sedí na hlave veľmi dobre a je naozaj krásna, presne tak, ako ju vidíte na obrázku
Pri návode na obsluhu výrobku je obrázok s nastavovaním upnutia podľa veľkosti. v skutočnosti to výrobok nemá
- Stylova prilba
- Kvalita prilby nie je az taka vysoka
- Zisli by sa trosku maksie vyplne vnutri prilby
- Velkost mi nie uplne sadla. Skusal som si aj vacsiu a ta bola velmi velka, mensia ma zasa tlacila
merino výstelka
- dobrá prilba ,dobrá cena
- Nízka cena
- Prilba za danú cenu samozrejme nie je zateplená
- nízka váha
- dobrá kvalita
- pekný dizajn
Prilba je vcelku dobrá, len ma zarazilo na nej keď došla, že veľkosť bola napísaná až do 56 cm, no ja mám len 54 cm obvod hlavy a tlačila ma, keď som si ju založila. Inak je v pohode. Syn si ju polepil nálepkami, tak je coolová :)
Dobra cena v ktorej su dva stity.
Za tú cenu super kvalita.
Sedí dobre....kvalita za veľmi dobrú cenu....
- Ultra lahka, makka zvnutra.
- nádherná farba červenej verzie
- konečne prilba, ktorá mi sedí
- veľmi ľahká a pohodlná prilba
- štít nemusí sadnúť každému, mne pod ním trocha prefukuje, asi je na väčší nos :D,vypadáva mi z nej jedno uško, ale keď ju mám na hlave tak je to v pohode, vtedy nie, vetranie sa nedá zatvoriť
Som celkom spokojná až na zopár detailov, ktoré som uviedla.
- OK
- kvalitný materiál
- nie sú k dispozícii iné farebné štíty
- za takúto cenu určite dobrá volba, som spokojný.
Zobrazujem 141 - 160 zo 174 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Ďalšie »